Førjulsgave fra meg til deg!

Nå er det kun 8 dager igjen til julaften, tenk det! Har du alt klart? Her er ikke alt klart i hvertfall. I morgen setter vi kursen nordover fra Spania til Norge, og vi gleder oss veldig til å feire julen på Prästgården i Sverige. Da blir det julepynting på søndag!

Min julegave til deg

Julen for meg er jule-kos, jule-mat og ikke minst jule-ro. Og en ting som gir ordentlig jule-ro er å kunne sitte sammen med ungene og gjøre koselige ting. Så siden det er snart jul vil jeg gjerne gi deg en liten førjulsgave.

En vinter-mandala som du kan laste ned, printe ut og fargelegge.

Del gjerne det ferdige resultatet med meg på facebook: https://www.facebook.com/TheArtOfAnnika/

På Instagram: https://www.instagram.com/theartofannika/

Eller på mail: hallo@annika.no

Så skal jeg lage et helt fotoalbum på facebook med alle de superflotte kreasjonene :)

En Vinter Mandala til deg!

Vintermandala

Last ned og skriv ut.

Fargelegg og del det med meg :)

More about Annika Sylte

Illustratør

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *