Norges beste illustratør!

TUDOS.NO

I dag fikk jeg plutselig se på min Instagram konto at Tudos.no hadde tagget meg i et innlegg på bloggen sin.
Overskriften var “Noen av Norges beste illustratører og tegnere på Instagram”!

Jeg, en av Norges beste illustratører!?

Jeg legger ut alle tegninger jeg lager på Instagram. Jeg bruker Instagram mer enn jeg blogger fordi jeg ikke rekker å oppdatere bloggen så ofte som jeg ønsker. Å bli satt i samme gruppe som noen av de illustratørene jeg liker best er en stor ære. Det er stort å bli lagt merke til for det er maaaaange superdyktige illustratører der ute. Tusen takk Tudos you made my day!

Klikk deg inn HER for å lese hele innlegget.

Tudos.no er en av mine favoritt butikker.

Klikk på bildet og sjekk ut alle de flotte produktene de har!

 

SAVNER DU Å VÆRE KREATIV?

Myfavoritecoffee

Er du klar for å få tilbake din inspirasjon?

Få tilsendt passordet til Det Hemmelige Rommet. Få tilgang til gratis tips, ideer, inspirasjon og nedlastbare filer nå!

Powered by ConvertKit

More about Annika Sylte

Illustratør

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *