The Mariott´s Marbella Beach

Mariott1

I dag dro vi på ny oppdagelsestur. Nemlig i retning Marbella. Vi kjørte ned via Granada slik at vi fikk sett litt snø!! Ja, faktisk! Vi måtte ta en pitstop og kaste litt snøballer :) Blider fra turen ned kommer i en senere post.

Mariott7
Mariott2

The Mariott´s Marbella Beach Resort er et vakkert sted med maaaange leiligheter, restauranter,  butikk, utendørsbassenger, strand, treningsrom/saler og innendørs basseng.

Leiligheten vår er kjempestor, med tre soverom med egne bad og alle har kingsize senger. I tillegg er det vaskerom, kjøkken, spiseplass og stue + balkong. Vi bor i tredje etasje på bildet. Der utemøblene står på terrassen.

Mariott5
Mariott3

Dessverre er det fortsatt “vinter” her i Spania, så badetemperaturen ute er ikke helt innafor! I dag har det også regnet og vært en del tåke, men litt bilder på vei ned til Marbella fikk jeg ihvertfall.

Mariott4

Vi har spist på hotellet med noen venner i kveld. Og i morgen blir det nye utflukter. Lurte på om jeg skulle teste ut treningssalen eller innendørsbassenget. Jeg vet i hvertfall om 4 andre som skal det her i familien. Så da har vel ikke jeg noe valg….

Mariott6
Mariott5

Ha en god natt, så sees vi til en ny og spennende dag i morgen.

SAVNER DU Å VÆRE KREATIV?

Myfavoritecoffee

Er du klar for å få tilbake din inspirasjon?

Få tilsendt passordet til Det Hemmelige Rommet. Få tilgang til gratis tips, ideer, inspirasjon og nedlastbare filer nå!

Powered by ConvertKit

More about Annika Sylte

Illustratør

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *