BLOG Coloring fargelegge Illustration Inspiration

Å fargelegge er meditasjon i hverdagen

Husker du den mandalaen jeg fortalte om i sist innlegg. Den jeg laget av å samle mønster på et middagsbesøk. Du kan lese mere HER eller klikke på bildet under her.

Å meditere mens man fargelegger?

Nå har jeg printet ut Yoga-Mandalaen og testet ut litt farger på den. Når jeg fargelegger forsvinner jo både tid og sted. Det å sitte slik og fargelegge er for mange det samme som å meditere. Hvis man er veldig glad i å fargelegge og man i tillegg får en slags meditasjon synes jo jeg det er helt supert. Man glemmer alt for en stund og bare er i øyeblikket.

En ting som er lurt, er at man burde bestemme seg for fargekombinasjoner på forhånd. Plutselig har du fargelagt en hel del også passer ikke fargene sammen. Jeg begynte bare med fargen gul og så litt orange, plutselig visste jeg ikke helt hvilke farger jeg skulle bruke. Men så tenkte jeg at jeg kunne jo følge regnbuen sine farger.

Fargene passer ikke sammen, hvordan finner man fargekombinasjoner?

I neste innlegg skal jeg fortelle deg om hvordan du kan finne fargekombinasjoner og sette de sammen slik du vil.


Mandalaen som jeg laget kan du nå laste ned fra Det Hemmelige Rommet. Se boksen under innlegget ;)

0

You may also like

Leave a Reply