BLOG Illustration Inspiration MyDailyLife

Å legge en plan

Å legge en plan for dagen, uka, måneden og året er faktisk viktig for veldig mange. Det er ulike måter å gjøre det på og noen ender opp som en Planner Addict som meg…. Men jeg storkoser meg når jeg skal skrive inn gjøremål og huskelister. Og selv om jeg er en Apple geek i tillegg, så liker jeg best å skrive ned ting jeg skal huske på papir og ikke på iPhone eller mac. Når jeg i tillegg er glad i det estetiske så ender det gjerne opp med en god del illustrasjoner og drodling på sidene mine.

Bullet Journal

Nå har jeg oppdaget Bullet Journaling som jo er som skapt for meg….kanskje.

Jeg kommer nok ikke til å adoptere hele Bullet Journal konseptet siden jeg er altfor glad i mine Plannere. Men det å lage egne sider til plannerene mine har jeg alltid tenkt på. Jeg finner liksom ingen sider som jeg liker. Jeg liker at det er kreative sider med variasjon for hver uke og det får man ikke akkurat i en standard A-plan mal.

“Om de innser det eller ikke, mange menneskers tilnærming til datamaskiner og nettbrett er med en sinnstilstand som bidrar mindre til læring enn det de bringer til papir.

Jeg kommer til å dele min måte å lage en Planner/Bullet Journal og hva det egentlig er. Mange er på engelsk og jeg savner å ha slike ting på norsk. Det har jeg tenkt å gjøre noe med!

BulletJournal01

HeidiSwapp01

You may also like