Art & Crafts BLOG Illustration Inspiration

En søt liten tass ved navn “Pipp”

(Inneholder reklame)

Hvis du leste forrige post, så testet jeg ut de flotte  SOLO GOYA Aqua Paint Marker fra HOBBYKUNST. HER kan du lese det.

Akvarell tusjene kommer i 11 forskjellige farger + blender. 


Aqua Paint tusjene 

har den typiske akvarell effekten så raskt de kommer i berøring med vann. Det som starter med en sterk strek i begynnelsen oppløses i en sterk strømmende farge.
Fargene har den typiske karakteren av rennende akvarell farge når den kommer i berøring med vann, den er brukervennlig og har en fleksibel pensel tip. Tusjene har en konsentrert og luktfri farge som løser seg enkelt opp sammen med vann enten man bruker vannpensel eller pensel og vann.

Fargene løser seg opp i vann uansett om du gjør det øyeblikket etter du har tegnet med dem, eller om du venter timer/dager/måneder etter du har brukt dem. Det som er viktig å vite er at så raskt man har løst fargen opp i vann, så vil den tørke permanent.

Akvarelll tusjene kommer i 11 forskjellige farger + blender, og her kan man skape mange farekombinasjoner enten med hjelp av vann eller blenderen. Fargene glir enkelt sammen tusj med tusj, og ved hjelp av vann får man enkelt skyggeeffekter og sjatteringer.

Hvordan funker de hvis jeg skal lage f.eks. fjær!?

Jeg fant fram et bilde av en søt liten fargerik fugl på Pinterest. Først tegnet jeg selve formen av fuglen med en blyant fra Caran D`ache. Jeg tegnet ganske svakt. 

Deretter var jeg klar for å fylle inn fargene med Aqua Paint tusjene. Denne fuglen har mange farger, så jeg var spent på om fargene kom til å blande seg fint.

Jeg fant også fram en vannpensel i tilfelle jeg ville bruke den istedenfor blenderen.

Slik ble lille Pipp til! Her er fargene jeg brukte. Dette var gøy, så jeg ville prøve å lage enda en fugl med farger!

For å få fram fjæreffekten (det hvite) brukte jeg en Gelly Roll pen. Denne pennen bruker jeg mye, både når jeg maler og tegner. De er helt supre til å lage highlights eller hvite/lysende effekter.

0

You may also like

Leave a Reply