BLOG Inspiration MyDailyLife

Før het det ikke Snapchat, det het Fotoboks!

Jepp, det er helt sant! Vi tok faktisk selfie´s før i tiden også!

Akkurat nå florerer det av gamle bilder som blir delt på facebook. Noen synes det er kjempekoselig, noen ler seg skakk, noen husker fine minner, mens andre synes faktisk det er helt grusomt å skulle dele et bilde fra en barndom/ungdomstid som kanskje ikke var så greit. Så husk at om noen ikke ønsker å “akseptere utfordringen” så skal det være helt greit.

Jeg personlig har ingen problemer med å dele. Jeg husker hvor gøy vi syntes det var, alle de bildene vi tok sammen med vennene i fotoboksen hver gang vi var på bytur. Vi kunne godt presse oss inn 5 om gangen. Jeg kan jo se at jeg har hatt utrolig mange forskjellige hårfrisyrer og skjønner fortsatt ikke valget av mange av dem! Og dette er bare noen FÅ av alle hårfrisyrene jeg har hatt!!!

Sønnen min sa det forresten så fint da han bladde gjennom barnebildene av meg og var kommet til meg i 11 års alderen:

“Jammen mamma! Her er du jo blitt en gutt!?”

Jeg synes det er utrolig gøy å ha disse bildene.

Snapchat`n forsvinner, men fotoboksen består :)

 

#snapchat #fotoboks #selfie #morro #minner

 

0

You may also like

Leave a Reply