BLOG Illustration Inspiration

What is Sketchbook Skool?

447013_980-1

Sketchbookskool2SketchBook Skool er genialt!

Jeg har som tidligere nevnt ikke akkurat vært en kløpper i å skisse…. men etter at jeg fant Danny Gregory og Tommy Kane på internett skjønte jeg at dette var faktisk noe jeg burde gjøre…OG..hadde lyst til!

Jeg leste flere av bøkene til Danny Gregory og ble helt oppslukt av måten han tegner verden rundt seg. Det kan være alt fra frokosten til sine gamle joggesko. The Creative License anbefaler jeg alle og lese, særlig hvis du har lyst til å begynne å tegne!

 SketchBook Skool is brilliant!

I have previously mentioned that I have not exactly been a fan of sketching (my sketching that is!)…. but after I found Danny Gregory and Tommy Kane on the internet, I realized that this was actually something I should do AND…wanted to do!

I have read several of the books by Danny Gregory and was totally engrossed by the way he draws the world around him. It can be anything from his breakfast to his son old sneakers. I recommendThe Creative License” for everyone who wants to start drawing!

cl-cover

Jeg har fulgt Danny Gregory sin blogg og i fjor fikk jeg se at SketchBook Skool skulle starte. Dette kunne jeg ikke gå glipp av og meldte meg på med en gang. Dette er et nettbasert kurs hvor du i 6 uker får møte 6 forskjellige lærere. Disse viser deg et innblikk i måten de bruker skisser i sin hverdag.

Jeg har nå tatt 3 kurs og jeg har også fått et gratis kurs :)art-4-all-1

Målet mitt var å få skissing inn i hverdagen og ikke minst bruke skisseboka hver dag når Son Maleklubb skulle på sin 10 års jubileumstur til Italia!

Og hvordan går det egentlig med skissingen min?

Det skal du få se i et annet innlegg :)

Skjermbilde 2015-03-04 kl. 20.48.03

I have followed Danny Gregory‘s blog and last year I got to see that SketchBook Skool would start. This I could not miss out on and signed up immediately. This is an online course where in six weeks you will meet 6 different teachers. These show you an insight into the way they use sketches in their everyday lives.

I have now taken 3 courses and I also got a free course :)

My goal was to get sketching into my everyday life and not least to use the sketchbook every day when Son Paintingclub were on their 10 year jubilee tour to Italy!

And how am I doing with the sketching?

That you shall see in another post :)

SBSLogo

0

You may also like

Leave a Reply