BLOG Inspiration MyDailyLife Travel

I love Italy

I mai i fjor dro Son Maleklubb på 10 års jubileumstur til Italia, Toscana.

In May last year Son Paintingclub went on their 10th anniversarytrip to Italy, Tuscany.

Vi var kjempespente og gledet oss veldig. Siden SketchbookSkool hadde jeg skisset jevnt og trutt og var klar for å fortsette med skissingen i Italia også. Tegneutstyret var pakket og klart.

I had my drawing gear ready :)

1tegneutstyr

Jeg fikk skisset litt på flyet til og med. I sketched on the plain too!2skisse_flyet

Da vi landet i Pisa, leide vi to biler og satte kursen mot Pienza.

Jeg kjørte en av bilene. I drove one of our two cars.

Det gikk kjempefint. Fikk muligheten til å se på utsikten selv om jeg kjørte.

Skjermbilde 2015-02-21 kl. 14.07.02

Vi stoppet i San Gimignano for å spise lunsj. Der fikk jeg for første gang se disse karakteristiske vakre gatene.

Her var gatene fyllt opp av butikker og restauranter.

IMG_0791

Der hadde de også mange veskebutikker og jeg fallt pladask for denne vesken. Måtte bare ha den :)
Just had to buy this purse :)

4sangimignano
Da vi nærmet oss Pienza ble landskapet bare vakrere og vakrere. Skjønner nå når noen snakker om at utsikten kan ta pusten fra deg! Breathtaking! 3toscanaRundt selve sentrum av Pienza kan man spasere og titte på den fantastiske utsikten.
Ved Via D`ell Amore måtte vi bare ta en Cappucino og skisse litt.
Jeg hadde bestemt at Italia skulle definitivt nytes til det fulle!

5skisse_Pienza

På hver en restaurant dro jeg opp skisseboka :)

6skisse_dag1

I begynnelsen var det litt vanskelig å skulle tegne mens det satt fullt av folk rundt meg. Men etterhvert ble selve opplevelsen av det å sitte der i sin lille tegneverden så mye viktigere at jeg ikke hadde noe problem med å tegne med tilskuere.
In the beginning it was a bit difficult to sketch while there was people around me. But eventually, the actual experience of sitting there in my little drawing world was so much more important, that I had no problem with sketching with spectators.

7thegarden_pienzaEtter Pienza satte vi kursen mot byen Lucca. Men vi kjørte innom Montepulciano på veien. Denne byen er bygd på en slags fjelltopp og det var kjempebratt å gå opp til toppen av byen.

8montepulcianoLitt vanskelig å få fram på bildene hvor bratt det var, men jammen kjente man det i bena! Jeg snek meg inn en stor dør litt oppe i gaten og der fikk jeg oppleve en fantastisk teatersal. Akkurat en slik sal hadde jeg sett en gang i en drøm, så synet var ganske så overveldende.

9montepolciano_teater

Etter en lang biltur endte vi opp i vakre Lucca.

10montepulcianoJeg som er så glad i engler syntes det var gøy at hotellet het Dell`Angelo :) I who am so fond of angels thought it was fun that the hotel was named Dell`Angelo :)

IMG_0638

Lucca er en vakker by. Rundt hele byen er det bygd en høy mur. Man kan spasere rundt hele muren og det vokser store trær og blomster på kanten.

Jeg valgte å ikke gå rundt hele på grunn av en “liten” Prosecco hodepine. Men Prosecco-kvelden var definitvt verdt det :)

Her kommer noen bilder fra muren.

16thewall_luccaOg her et lite bilde fra Prosecco kvelden ;) Our little Prosecco evening on a sidewalk restaurant was so much fun!

13lucca_prosecco

Vi hadde så lyst til å finne en kunstartikkelbutikk i Lucca. Og det fant vi. We found an artstore! 14_lucca-tegning

Masse spennende der inne, men det var veldig dyrt desverre. Egentlig så var alle varene veldig dyre i Lucca. Det var butikker i hvert eneste eneste hus nesten. Dyre designer butikker var det også mye av. Så jeg shoppet bare på kunstartikkelbutikken jeg, og det var jeg veldig fornøyd med. Hadde jo allerede kjøpt meg veske :) It was very expensive unfortunately.

15Piazza-Anfiteatro

Dette er et oversiktsbilde av Anfiteatro. Her er det restauranter rundt i en ring. Og mat må man jo ha.

15anfiteatroDet å kunne sitte og nyte solen i Italia på en fortausrestaurant er definitivt et høydepunkt. Til og med frokosten ble fortært ute på morgenen.
Being able to sit and enjoy the sun in Italy at a sidewalk restaurant is definitely a highlight. Even breakfast was consumed outside in the morning.

17lucca_frokostDet var litt vemodig å skulle forlate denne vakre byen til fordel for Pisa og hjemreise….Men vi var alle spente på å se det skjeve tårn selvsagt! We were sad to leave beautiful Lucca, but we were all excited to see the Leaning Tower of course!

18PisaAv alle disse vakre stedene er Pienza og Lucca favorittene. Pisa ble helt uinteressant! Der var det kun det skjeve tårn var som fanget vår interesse….og vi var definitivt IKKE de eneste!!

De fleste tar bilde av seg selv når de holder opp tårnet. Men siden denne turen også handlet om å skisse, så måtte jeg selvfølgelig opp med pennen min :)

Takk for en fantastisk opplevelse kjære Son Maleklubb.

Of all these beautiful places are Pienza and Lucca my favorites. Pisa was completely uninteresting! There was only the Leaning Tower that caught our interest …. and we were definitely NOT the only tourist there !!

Most people take picture of themselves when they hold up the tower. But since this trip was also about sketching, I had too use my pen of course :)

Thanks for a wonderful experience dear Son Paintingclub.

Og kjære vakre Italia, håper vi sees snart igjen!
And dear beautiful Italy, hope to see you soon!

IMG_0773

 

Lagre

Lagre

0

You may also like

Leave a Reply