BLOG Inspiration MyDailyLife Travel

Konferansedager i Gøteborg

Idag stod jeg opp kl.04 Zzzzzzzz, tok bussen til Uddevalla, hadde 5 minutter på meg til å rekke toget til Vänersborg, hoppet av på Øxnered og hoppet så på et nytt tog til Gøteborg. Hadde planer om å ta meg en liten lur eller tre på turen, men det rakk jeg jo ikke!

 

 

Jeg er i Gøteborg på konferansen «Videreutdanning i Spesialpedagogikk». Det er utrolig spennende og veldig inspirerende å høre på disse foreleserne.

Konferansen omhandler blant annet:
• Språkforstyrrelser hos barn – hva er det og hvilke årsaker kan det være?
• Inkludering i matematikk fra et spesialpedagogisk perspektiv – hva er det?
• Kognisjon, hengivenhet og forhold – Forutsetninger for læring
• Spille – for å øke studentengasjement og jobbtilfredshet
• Interkulturell tilnærming – Å skape de beste forholdene for godt samarbeid med foreldre fra andre kulturer
• Matematikk i verden – Matematiske vanskeligheter eller andre måter å telle på?
• ADHD og autisme i skolen – hvordan støtter vi for å skape en skole for alle?

 

Nå er jeg tilbake på hotellet og jeg var så heldig å få et mye større rom enn det jeg hadde bestillt.

Hotell Riverton er et veldig flott hotell med utsikt utover havnen, i tillegg er det bare 5 minutter å gå til Folkets Hus hvor konferansen er.

Hotellrommet mitt var ikke helt dette…..dette ligger lenger opp i etasjene. Men rommet mitt var veldig koselig. Jeg fikk faktisk et større rom enn det som var bestillt!  Forresten så kan man kjøpe både dyner, puter, håndklær, vaskekluter, såpene fra Rituals og skohornet! Saueskinnet likte jeg, men teppet koster 4595,- og puten 2395,-…..litt dyrt…..


Jeg drar jo ingen steder uten noe tegnestæsj! Så «litt» blyanter, tusjer, maling, skissebok og sånn må være med. Synes du det var litt i overkant? Kan aldri ha for mye stæsj ha,ha

0

You may also like

Leave a Reply