BLOG

Moteillustrasjon og Styleconnection

StyleConnection.no er et utrolig kuult klesmerke. Og Kristin Gjelsvik som driver og eier den har en særegen, fargerik og laidback stil. Hun er også med i Bloggerne på TV2 og  JA jeg følger med på det og jeg leser bloggen til Kristin :) Jeg hadde lyst til å få fram den kuule avslappende stilen i en tegning. Så her har jeg tegnet konturene først med en lys fargeblyant. Så har jeg tegnet håret. Håret tegner jeg i flere lag slik at det blir mere og mere kontrast mellom lys og skygge.

Så har jeg lagt farge på solbrillene. De ble ikke helt sånn som jeg ville ha de, men neste gang bruker jeg kanskje en annen teknikk.

Her har jeg tegnet tatoveringen. Lurte på om jeg skulle ha farge på den siden den er veldig fargerik, men jeg liker så godt kontrastene mellom «mennesker og ting».

Her er det ferdige resultatet av Kristin Gjelsvik som eier klesmerket Styleconnection.no

Nå skal jeg over på mitt neste prosjekt. Kan ikke si så mye om det, men er veldig spent på resultatet!

#mote #moteillustrasjon #tegning #styleconnection #illustrasjon #klær #illustratør

0

You may also like

Leave a Reply