BLOG Inspiration Travel

The Mariott´s Marbella Beach

Mariott1

I dag dro vi på ny oppdagelsestur. Nemlig i retning Marbella. Vi kjørte ned via Granada slik at vi fikk sett litt snø!! Ja, faktisk! Vi måtte ta en pitstop og kaste litt snøballer :) Blider fra turen ned kommer i en senere post.

Mariott7
Mariott2

The Mariott´s Marbella Beach Resort er et vakkert sted med maaaange leiligheter, restauranter,  butikk, utendørsbassenger, strand, treningsrom/saler og innendørs basseng.

Leiligheten vår er kjempestor, med tre soverom med egne bad og alle har kingsize senger. I tillegg er det vaskerom, kjøkken, spiseplass og stue + balkong. Vi bor i tredje etasje på bildet. Der utemøblene står på terrassen.

Mariott5
Mariott3

Dessverre er det fortsatt “vinter” her i Spania, så badetemperaturen ute er ikke helt innafor! I dag har det også regnet og vært en del tåke, men litt bilder på vei ned til Marbella fikk jeg ihvertfall.

Mariott4

Vi har spist på hotellet med noen venner i kveld. Og i morgen blir det nye utflukter. Lurte på om jeg skulle teste ut treningssalen eller innendørsbassenget. Jeg vet i hvertfall om 4 andre som skal det her i familien. Så da har vel ikke jeg noe valg….

Mariott6
Mariott5

Ha en god natt, så sees vi til en ny og spennende dag i morgen.

0

You may also like

Leave a Reply